Tänään oli taas agi harkat,tällä kertaa tiistenjoelle suunnattiin vain minä ja Bella,Janina tuli Demin kans meidän kyytis..Emmi joutui jäämääön harkoista pois,Pepin juoksujen takia.

Yllätysyllätys Perille saavuttuamme siellä ei ollut muitakun mä ja Janina.Noh sehän oli sinänsä hyvä,koska kerittiin tekeen paljo kaikkia,eikä juurikaan joutunut odottaa,mutta harkat kesti vain puoli tuntii,oikeesti olis pitäny kestää viel 45min.

Noh kierrettiin koirien kans aluks sellanen pikku lenkki,ja olin kyl niin lähellä paleltuu et:D

sen jälkeen mentiin halliin.Aluks otettiin vaan suora pätkä,mis oli hyppyjä,harjoteltiin namikipon avulla eteen menemistä,Bellalta suju kyl hyvin ja vauhtii oli vaikka kuinka paljo:D

no sit harjoteltiin,takaakiertoa,joka on meille vanha tuttu juttu ja ollaan sitä treenattuki aika paljo,muillakin "esineillä";Djoten  se sujui ongelmitta.No sit harjoteltiin sylikäännöksiä.Jotka Bella nekin osaa ja ollaan treenattu paljo,mutta nyt se  oli nii innoossaan ettei homma meinannut oikein toimia.Sit harjoteltiin viel keppejä,Bella pujottelee kepit aika itsenäisesti ja osaa jo melkeen hakee oikeen välin.

Siinäpä oli tän kertaset harkat,harmittaa ku nyt meitä on vaa ollu kaks eikä oo oikee rataa sit menty,noh hyvä harjotella välis jotain muuta:D

Peppi ei oo vähään aikaan päässyt  harkkoihin,mut Emmi on tokoillu sen kans.

Nekun kans kovasti harjotellaan seisomista ja tänään kokeeltiin nly-hihnaa:)ihan hyvin suju:D