Tänään lähdimme puoli yksitoista Lakken Akilaa kohti,jossa siis järjestettiin epikset.Bellan kans kisattiin mölli luokas ja lisästartti ykkösiin.Peppi taasen mölli-luokka+lisästartti.

Möllit aloitti kilpailun.Muutama kilpailija oli mua ja Bellaa ennen ja päästiin pian liitelemään.Rata oli  muuten yksin kertainen.Hankalin kohta oi se kun aan,alta meni putki.Bella juoksi suoraa hypyltä putkeen,vaikka aalle oli tarkoitus Mennä(oma moka,ohjasin huonosti)siitä siis virhe ja sitten aalta tuli kielto kun ei aluksi mennyt.Loppu rata sujui loistavasti.tuloksena olikin mini mölli3!oon kyllä tosi tyytyväänen.

Bellan jalkeen vuorossa oli Peppi.En osaa sanoa miten suoritus meni,sillä möllien aikanamuut odottivat pihalla.Kumminkin Pepille tuli viisi kieltoa+5vrp. se kun tapaa kiertää esteet,mutta lisää treeniä niin kyllä se siitä lähtee sujumaan.Lisästarri Pepilläkin meni jo paremmin ja hyvä niin.

Sitten oli vuorossa 1.luokan rata,joka oli aika helppo..siinä oli mm.kepit,rengas ja sama putki,aan ali.Olin ihan varma että bella hyppää renkaan välistä ja tekee taas putkela virheen.Noh yllätyksekseni.Bella menikin renkaan ja puomi,aa kohdan,mutta virhe tuli sitten kepeiltä kun  yksi väli jäi pujottelematta.

tyytyväänen oon päivään molemmilla koirilla meni aivan loistavasti.Saa nuosta olla vaan ylpee

 

Huomenna sitten nokka kohti mätsäriä.